Telefonnummer til kirkekontor

Kirkekontoret har få tt nytt telefonnummer.

Nytt nummer er 33 20 08 40.

Moteshow

Fredtun torsdag 19. oktober kl 18:00

Moteshow, utlodning, kaffe mm

Til inntekt for leksehjelpen på Fredtun.

Katharinas stemmer

Tjøme kirke fredag 20. oktober kl 18:00

Med Kattas figurteater ensemble.

Passer best for ungdom og voksne.

Fri entre.

Reformasjonsjubileumsuke i domprostiet

23.-29.oktober

I å r er det 500 å r siden reformasjonen.

23.-29.oktober blir det storstilt feiring av reformasjonsjubileet i domprostiet.

Hele uka er fylt med et variert program. Blant annet vil bå de nå væ rende biskop og begge de to foregå ende delta.

Vi få r også besøk av blant annet biskop Thomas, Eyvind Skeie, og det blir konsert med Solveig Slettahjell.

Klikk her for å se programmet for hele uka.

HALLOVENN

Fredtun 31.10.17

17.00-18.30 4-7 år

18.30-20.00 8-12 år

Gratis inngang

Kafe med pølser, kake, slush og annet digg

Gratis godteri og aktiviteter

LODDSALG (Ha med små penger)

Småbarnstreffet

Fredtun 18. oktober kl. 11.00

11.00-13.00

Høstens datoer? HER

Nye 2018 konfirmanter!

Kirkestua

KONFIRMANT 2018.

Fortsatt god sommer til alle konfirmanter 2018 med familie! På meldinger til konfirmanttiden vå r her på Tjøme kommer inn jamnt og trutt. Vi få r en super gjeng også i å r.

Det er fint å få på meldinger så tidlig som mulig med tanke på planlegging så velkommen med å levere innmeldingsskjema. Om du ikke har det få r det det ved å henvende deg til kirkekontoret eller e post til sogneprest@tjome.kommune.no

En viktig opplysning: undervisningstiden for torsdagsgruppen blir 16.00-17.30. Onsdagsgruppa blir 14.30 16.00.

På meldingsskjema kan du få her

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE!

LEGO klubben

Fredtun torsdag 09. november

LEGO-LAPSKAUS-SANG-BIBELHISTORIE

4-6 å r og ta gjerne med søsken om det passer.

17.00-18.30

Høstens datoer, HER

Leksehjelp

Fredtun 14:00 - 17:00

Oppstart 4.september. 4 - 10 klasse. Gratis middag.

Gudstjenester i Tjøme og Hvasser kirker

Her finner du oversikt over nå r og hvor det er gudstjeneste. Klikk på bildet til venstre for plakat.

Velkommen.

Åpen bibel

Bibelundervisning annenhver torsdag kl.13.00

Vi inviterer til bibeltimer dette halvå ret i Tjøme kapell. Temaene er hentet fra kjente salmer og sanger. Vi samles kl.13.00 og holder på ca. en time. Det blir anledning til spørsmå l og samtale. Første samling blir 2.februar.

Her er alle velkommen!

For plakat trykk her