LEGO klubben

Fredtun torsdag 09. november

LEGO-LAPSKAUS-SANG-BIBELHISTORIE

4-6 å r og ta gjerne med søsken om det passer.

17.00-18.30

Høstens datoer, HER

Vil du bli med å gi barn i Romania en lysere jul?

Fredtun onsdag 22. november 17.00-20.00

Også i å r, er det anledning til å levere og pakke inn gaver til barn i Romania. Vi tar imot brukte leker som vi pakker og sender til barn i Romania. Pakkene nå r frem til julaften.

Bå de barn og voksne er velkommen å stikke innom med leker som de har vokst fra eller ikke leker så mye med. Det er veldig fint om du har tid å pakke inn gavene med oss. Vi stiller med gavepapir og bå nd.

kl. 17.00-20.00 på Fredtun

Arr. Internasjonal gruppe i samarbeid med Grenlands Aksjon

Julekonsert med Joyful

Tjøme kirke søndag 3. Desember kl 18

Det har nå blitt en god tradisjon og vi i Joyful er igjen klare for å sette deg i skikkelig julestemning!

Det blir et godt og variert program med masse god julemusikk.

Nytt av å ret er blant annet en jule-medley! Så det er bare å glede seg!

Ta med familie og venner og kom.

Vi har også med oss band bestående av:

Ingunn Aas Andreassen, piano

Nils Mogensen, gitar

Tom Rudi Aadne, bass

Yngve Sivertsen, trommer

Vi synger julen inn

Tjøme kirke søndag 10. Desember kl 18

Søndag 10. Desember skal vi tradisjonen tro synge julen inn i Tjøme kirke. Det blir sang av alle korene på vå r vakre sommerøy. Publikum skal også få lov til å stemme i et par julesanger!

Ta med deg hele familien og kom!

De som er med:

Corvus

Tjøme korforening

Tjømebarna

Vrengenkoret

Tjøme Soul Children

Gospelkoret Joyful

Octopus

Kollekt ved utgangen

Småbarnstreffet

Fredtun 15. november kl. 11.00

11.00-13.00

Høstens datoer? HER

Færder 2018

Fellesrådene på Tjøme og Nøtterøy blir Færder kirkelige fellesråd fra 01.01.2018

Tjøme kommune og Nøtterøy kommune blir Fæ rder kommune fra 1.1.2018, og de to kirkelige fellesrå dene slå s sammen fra samme dato.

Fæ rder kirkelige fellesnemnd planlegger og forbereder den nye organisasjonen, og på denne nettsiden vil du finne møteinnkallinger og møteprotokoller fra arbeidet i fellesnemnda.

Telefonnummer til kirkekontor

Kirkekontoret har få tt nytt telefonnummer.

Nytt nummer er 33 20 08 40.

Nye 2018 konfirmanter!

Kirkestua

KONFIRMANT 2018.

Fortsatt god sommer til alle konfirmanter 2018 med familie! På meldinger til konfirmanttiden vå r her på Tjøme kommer inn jamnt og trutt. Vi få r en super gjeng også i å r.

Det er fint å få på meldinger så tidlig som mulig med tanke på planlegging så velkommen med å levere innmeldingsskjema. Om du ikke har det få r det det ved å henvende deg til kirkekontoret eller e post til sogneprest@tjome.kommune.no

En viktig opplysning: undervisningstiden for torsdagsgruppen blir 16.00-17.30. Onsdagsgruppa blir 14.30 16.00.

På meldingsskjema kan du få her

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE!

Leksehjelp

Fredtun 14:00 - 17:00

Oppstart 4.september. 4 - 10 klasse. Gratis middag.

Gudstjenester i Tjøme og Hvasser kirker

Her finner du oversikt over nå r og hvor det er gudstjeneste. Klikk på bildet til venstre for plakat.

Velkommen.

Åpen bibel

Bibelundervisning annenhver torsdag kl.13.00

Vi inviterer til bibeltimer dette halvå ret i Tjøme kapell. Temaene er hentet fra kjente salmer og sanger. Vi samles kl.13.00 og holder på ca. en time. Det blir anledning til spørsmå l og samtale. Første samling blir 2.februar.

Her er alle velkommen!

For plakat trykk her